Een greep uit onze projecten

Onderstaande projecten uitgevoerd door onze installateurs. Wij werken uitsluitend volgens de NEN norm waarbij ieder zonnestroomsysteem wordt geaard en op een eigen groep en aardlekautomaat wordt aangesloten. Tevens plaatsen wij een AC werkschakelaar waardoor uw systeem direct van de stroombron afgekoppeld kan worden.

Vroondaal Den Haag

Over dit project

In Vroondaal Den Haag werken wij hard om ook hier zoveel mogelijk bewoners van een zonnetroomsysteem te voorzien. Wij voorzien de wijk van een dezelfde uitstraling door toepassing van een All Black zonnepaneel aangesloten op een SolarEdge systeem.

Over dit project

Deze buren uit Hillegom zijn heden allemaal duurzaam en wekken het meeste van hun energie op uit de aangebrachte Trina Solar 325Wp zonnepanelen. met een Solaredge omvormer en een eigen monitoringsportaal kunnen zij hun opbrengsten dagelijks inzien.

Over dit project

Deze klant uit Tinte geniet nu voor een groot deel van zelf opgewekte energie. 360Wp per paneel. Met deze hoog rendement panelen aangesloten op een solaredge omvormer met power optimizers. Een mooie dag ondanks de kou.

Oostvoorne

Over dit project

Bovenstaande klant uit Oostvoorne geniet nu van 18 REC zonnepanelen aangesloten op een 3 fase aansluiting met SolarEdge optimizers. Het tuinhuisje was nog een uitdaging i.v.m. het trekken van de kabel naar de meterkast. 

Dames Vroondaal

Over dit project

Bovenstaande klant is voortaan volledig zelfvoorzienend met zijn zelf opgewekte stroom. Met 36st Trina Solar 375Wp hoog rendement panelen aangesloten op een Solaredeg 12,5K omvormer haalt hij voortaan een behoorlijk aantal Kwh binnen.

Over dit project

Ook de eerste klanten uit "De Dames van Vroondaal" halen hun stroom nu binnen via de zonnepanelen van 1-2-3Zon&Energie. Door de collectieve aankoop kunnen zij voor zeer scherpe prijzen met een korte terugverdienttijd hun stroom opwekken. Hoog rendement zonnepanelen van Trina Solar 385Wp zorgen dat dit een perfecte opbrengst genereert.

Jeroen Wijnmalen
Lees verder
Goede offerte. Eerlijke informatie. Snelle service. Nette Montage.
S. Fomin
Lees verder
Good communication. Competitive offer for the sun panels. Top panels and price. Professional and quick installation. 30 panels project + installation in 1 day. Impressing! Very satisfied overall. Highly recommend this company!
Marc Schulte
Lees verder
Een partij die alle NEN-normen écht serieus neemt. Zelfs de adviseur was compleet gecertificeerd. Een verademing ten opzichte van al die gladde verkopers met hun automatische dakscans. Adviseerde na goed doorrekenen een kleinere (en goedkopere) installatie dan ik in eerste instantie had bedacht.
Fam. Springer
Lees verder
Prima geholpen, professionele advies en eerlijke prijzen, een duidelijke offerte. En uit eindelijk snelle en nette installatie van de 12 Vertex-S 400Wp panelen. Echt een aanrader !!
I. van Staalduinen
I. van Staalduinen
Lees verder
Het eerlijke verhaal van Dustin ! De goede service en aandacht voor de vragen die we hadden; daar werd goed op ingespeeld. Uiteindelijk de keuze voor 123zonenergie gemaakt. Hard en snel werkend personeel dat veilig en vakkundig bij ons op het dak binnen een ochtend, 12 zonnepanelen heeft geplaatst. Leuk om de energieopbrengst al zo snel via de app te kunnen waarnemen. Complimenten dus voor Dustin en zijn team, een aanrader om met hen in zee te gaan met heel veel zon ! Martin Irene
T. Fernandes
T. Fernandes
Lees verder
Heel erg tevreden over dit bedrijf, eindelijk een professionele advies en eerlijke prijzen. Echt een aanrader voor een ieder die zonnepanelen wilt en zich goed wilt laten informeren. Heb zelf 12 zonnepanelen geplaats op het dak.
Shakila Gangabisoensingh
Shakila Gangabisoensingh
Lees verder
Complimenten aan de jonge heren 💯👍🏼 Goede communicatie en vlekkeloos hun professionele werk afgeleverd. Ik raad een ieder aan in zee te gaan met dit bedrijf💐👍🏼👍🏼
Mar van Leeuwaarden
Mar van Leeuwaarden
Lees verder
Vriendelijk en persoonlijk contact met de adviseur gehad. 8 panelen zijn netjes (recht en in het midden) om mijn dakkapel heen geplaatst en dit binnen een paar weken na de aanvraag.
Jan Arnaudse
Jan Arnaudse
Lees verder
Vriendelijke en duidelijke informatie tijdens het eerste advies gesprek. Na enkele weken zijn de 10 zonnepanelen netjes op het dak gemonteerd rond 2 dakramen. Netjes gedaan, bedankt. Dit bedrijf is zeker aan te raden.
Paula Molewijk
Paula Molewijk
Lees verder
Het deskundige advies en het professioneel ingaan op onze wensen waren voor ons reden genoeg om met het bedrijf van Dustin in zee te gaan. We kozen voor hoogwaardige zonnepanelen met het Enphase-systeem waarmee we ieder paneel afzonderlijk kunnen monitoren en waarmee we geen omvormer binnenshuis hebben. Dustin nam de tijd om vooraf, tijdens de installatie en na de plaatsing bij ons thuis op locatie te kijken en alles door te nemen. Ook zijn we tevreden over het montageteam dat vriendelijk, kundig en vlot te werk ging. Kortom supertevreden. We kunnen 123Zon&Energie van harte aanbevelen👍
Previous
Next

1, 2, 3 >