Een greep uit onze projecten

Jeroen Wijnmalen
Lees verder
Goede offerte. Eerlijke informatie. Snelle service. Nette Montage.
S. Fomin
Lees verder
Good communication. Competitive offer for the sun panels. Top panels and price. Professional and quick installation. 30 panels project + installation in 1 day. Impressing! Very satisfied overall. Highly recommend this company!
Marc Schulte
Lees verder
Een partij die alle NEN-normen รฉcht serieus neemt. Zelfs de adviseur was compleet gecertificeerd. Een verademing ten opzichte van al die gladde verkopers met hun automatische dakscans. Adviseerde na goed doorrekenen een kleinere (en goedkopere) installatie dan ik in eerste instantie had bedacht.
Arie
Lees verder
Aardige voorman met goede oplossing voor de kabel. Groep erbij gekregen en een schakelaar naast de omvormer. Bedankt voor je advies voor de leverancier.Wij stappen over naar Powerpeers. Succes met je bedrijf!
F. v Gils
F. v Gils
Lees verder
Voor mijn ouders 10 zonnepanelen laten plaatsen met optimizers. Goede instructies meegekregen zodat zij ook begrijpen hoe het werkt.
T. Fernandes
T. Fernandes
Lees verder
Heel erg tevreden over dit bedrijf, eindelijk een professionele advies en eerlijke prijzen. Echt een aanrader voor een ieder die zonnepanelen wilt en zich goed wilt laten informeren. Heb zelf 12 zonnepanelen geplaats op het dak.
Shakila Gangabisoensingh
Shakila Gangabisoensingh
Lees verder
Complimenten aan de jonge heren ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ‘๐Ÿผ Goede communicatie en vlekkeloos hun professionele werk afgeleverd. Ik raad een ieder aan in zee te gaan met dit bedrijf๐Ÿ’๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ‘๐Ÿผ
Previous
Next

Onderstaande projecten uitgevoerd door onze installateurs. Wij werken uitsluitend volgens de NEN norm waarbij ieder zonnestroomsysteem wordt geaard en op een eigen groep en aardlekautomaat wordt aangesloten. Tevens plaatsen wij een AC werkschakelaar waardoor uw systeem direct van de stroombron afgekoppeld kan worden.

zmeer zonnepanelen

Over dit project

Deze klant uit Zoetermeer is aangesloten op 10st Trina Solar 330Wp All Black zonnepanelen.  Dit aangesloten op een Solaredge omvormer met optimizers maakt dit de beste oplossing om de zonnepanelen afzonderlijk hun opbrengst af te lezen. 

Over dit project

Deze buren uit Hillegom zijn heden allemaal duurzaam en wekken het meeste van hun energie op uit de aangebrachte Trina Solar 325Wp zonnepanelen. met een Solaredge omvormer en een eigen monitoringsportaal kunnen zij hun opbrengsten dagelijks inzien.

Over dit project

Deze klant uit Tinte geniet nu voor een groot deel van zelf opgewekte energie. 360Wp per paneel. Met deze hoog rendement panelen aangesloten op een solaredge omvormer met power optimizers. Een mooie dag ondanks de kou.

Oostvoorne

Over dit project

Bovenstaande klant uit Oostvoorne geniet nu van 18 REC zonnepanelen aangesloten op een 3 fase aansluiting met SolarEdge optimizers. Het tuinhuisje was nog een uitdaging i.v.m. het trekken van de kabel naar de meterkast. 

Solarfabrik sneeuw

Over dit project

Bovenstaande klant is voortaan volledig zelfvoorzienend met zijn zelf opgewekte stroom. Met 36st Trina Solar 375Wp hoog rendement panelen aangesloten op een Solaredeg 12,5K omvormer haalt hij voortaan een behoorlijk aantal Kwh binnen.

Over dit project

Deze klant uit Sommelsdijk is aangesloten op een Solaredge systeem met optimizers en behaalt met een totaal van 10 zonnepanelen van Solarfabrik 360Wp een jaarlijks rendement van wel 3480Kwh. Ondanks de sneeuw geen directe opwek maar voor de volgende dag staat er zon op het programma. Veel zonopbrengst gewenst!

1, 2, 3 >