1-2-3 Zon&Energie werkt uitsluitend met A-Kwaliteit zonnepanelen van gerenommeerde bedrijven met een Tier 1 status. Dit kenmerkt zich in de hoge kwaliteit en geeft te allen tijde de beste product- en opbrengstgarantie. Bespaar dus niet op kwaliteit en ga voor rendement en zekerheid!

Een greep uit onze "echt zwarte" Mono Kristallijne zonnepanelen. "Klik" op het zonnepaneel om de datasheets te bekijken en "Klik" op de merknaam voor meer productinformatie.

Tier-1 Zonnepanelen

Alleen bedrijven die verticaal zijn geintegreerd mogen zich een Tier-1 fabrikant noemen. Dit houdt in dat het gehele productieproces door dat bedrijf gedaan wordt. Alle onderdelen worden zelf geproduceerd en in elkaar gezet. Tot het moment dat de zonnepanelen de fabriek uitrollen is er geen ander bedrijf aan te pas gekomen.

De zonnepanelen van een Tier 1 bedrijf worden gemaakt volgens volledig geautomatiseerde processen. Dit heeft als voordeel dat de fabrikant meer geld kan steken in onderzoek en verbetering, want volledige automatisering is goedkoper dan wanneer er mankracht aan te pas moet komen. 

Tier 1 fabrikanten van zonnepanelen proberen hun producten constant te verbeteren en dat doen ze door hun eigen onderzoek te doen en door daar hun eigen laboratoria voor te gebruiken.

Tier 1 fabrikanten van zonnepanelen zijn dit al minstens 10 jaar. De realiteit leert dat de meeste Tier 1 fabrikanten al tientallen jaren in deze branche werkzaam zijn.

Alle eisen die  zijn samengesteld zijn natuurlijk op het bedrijf van toepassing, maar hierdoor krijg je wel een zonnepaneel van de beste kwaliteit. Deze bedrijven hebben hun eigen laboratoria waar ze de zonnepanelen eerst fotograferen en testen om ze te onderzoeken op haarscheurtjes en andere gebreken. Alleen correcte zonnepanelen gaan de deur uit. Voor 30 procent extra kosten heb je een zonnepaneel met een lange levensduur, met een kleine degradatie en met uitstekende garantieregelingen. Op de lange termijn zijn Tier 1 zonnepanelen regelmatig goedkoper.

Wij adviseren u graag in de beste keuze voor uw zonnestroomsysteem!