Een greep uit onze projecten

Onderstaande projecten uitgevoerd door onze installateurs. Wij werken uitsluitend volgens de NEN norm waarbij ieder zonnestroomsysteem wordt geaard en op een eigen groep en aardlekautomaat wordt aangesloten. Tevens plaatsen wij een AC werkschakelaar waardoor uw systeem direct van de stroombron afgekoppeld kan worden.

zaandam1

Over dit project

Oostzaan in de vroege morgen. De dauw slaat direct op de panelen. Nieuwbouwwoning net opgeleverd. Een mooi plaatje met deze weersomstandigheden. Aangesloten op een Growatt 3000S omvormer.

Over dit project

In Rotterdam staat dit mooie vrijstaande huis welke wij voorzien hebben  van 21st Q-Cells Full Black. Aangesloten op een SE5K 3 fasen omvormer met P370 Optimizers. Een opslagsysteem kan hierop straks naadloos worden aangesloten.

Spijkenisse

Over dit project

Deze klant uit Spijkenisse wilde zelfvoorzienend worden. 22 REC panelen  in combinatie met een Solaredge Omvormer met optimizers.

Over dit project

48st Trina Solar 375Wp zonnepanelen bij deze klant in Naaldwijk. Hiermee is hij voortaan zelfvoorzienend in zijn volledig stroomverbruik. Aangesloten op een Solaredgesysteem met optimizers.

pijnacker
Leiden

< 1, 2, 3 >