Onze diensten

Wat kunnen wij voor u betekenen?

1-2-3 Zon&Energie staat voor het totaal ontzorgen van de klant. Niet alleen voor de installatie maar ook voor onderhoud aan uw zonnestroomsysteem kunt u bij ons terecht. Naast het plaatsen van zonnepanelen geven wij onze klanten graag nog extra tips mee zodat u nog meer voordeel uit het zonnestroomsysteem kan halen.

Onze installaties worden altijd verricht door onze eigen gecertificeerde- en ervaren monteurs zodat u verzekerd bent van een veilige en vakkundige installatie van uw zonnestroomsysteem. Zo kunnen wij ook aanpassingen binnen uw meterkast uitvoeren. 

Installatie Zonnepanelen particulier:

In onze offerte prijzen zijn de volgende materialen altijd inclusief:

✔️ Een nieuwe groep 16A/20A/25A

✔️ Een nieuwe aardlekautomaat

✔️ Een AC werkschakelaar om uw zonnestroomsysteem direct af te kunnen koppelen

Groepenkast vernieuwen:

Wist u dat wij ook groepenkasten vervangen? Door direct uw oude groepenkast te vernieuwen bespaart u geld. U kunt namelijk de volledige BTW terugvragen over alle installatiewerkzaamheden die behoren aan het plaatsen van uw zonnepaneleninstallatie. profiteer dus direct door uw groepenkast te vernieuwen met de nieuwste veilige producten en de juiste NEN1010 normering. 

Energieadvies:

Wij adviseren graag in het aangaan van een nieuw energiecontract om nog meer direct voordeel uit de opgewekte stroom te halen. Een jaarnota van uw energiemaatschappij is voor onze adviseur voldoende om hierover nog tips te geven. Houdt deze bij uw bezoek dus bij de hand.

Defecten aan uw systeem:

Heeft u een al wat ouder zonnestroomsysteem? Dan kan het zijn dat de omvormer niet geschikt meer is voor de komende nieuwe wetswijziging in 2023. Wij komen dan graag bij u langs om de omvormer te vervangen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Montagematerialen:

Wij werken uitsluitend met de beste montagematerialen van o.a. Van der Valk Solar Systems en Esdec Flat Fix Fusion. Deze gekoppelde systemen zijn uitvoerig getest en komen met een duidelijk legplan en ballasteringsrapport.